Welkom » Marokko 2016 » Tot slot....

Tot slot.....

En zo arriveerden wij, wel in het donker, op een camping bij Estepona, om de volgende dag door te rijden naar Motril waar we de fietsen nog op moesten halen. De plannen om de camper te stallen en terug te vliegen naar huis hebben we aangepast: vanwege alle nodige reparaties nemen we de camper toch maar mee naar huis.

Bij Motril aangekomen hebben we, voor de laatste keer dit jaar, nog heerlijk een tijd aan het strand gezeten. Toen, met de fietsen weer achterop de camper, de A7 uit naar Totana voor een overnachting op een prima camperplek.

Verder naar mijn zus en zwager die ten zuiden van Alicante wonen en 25 jaar getrouwd waren. Mooie kans om even langs te gaan, mijn moeder en broer waren voor de gelegenheid er ook naar toe gereisd en zodoende hebben we gezellig met elkaar in een restaurantje gegeten en de volgende ochtend nog koffie met gebak.

En toen was het toch echt tijd om naar Nederland te vertrekken. Via overnachtingsplaatsen bij Barcelona en Orléans kwamen we donderdagavond 15 december weer thuis. Moe, met een vuile camper, bergen wasgoed en ruim 11.000 km meer op de teller. En een hele berg geweldige ervaringen!!!

 

Mooi om te merken dat we gemist werden ;). Om te merken dat er weer velen ons verhaal op de website gelezen hebben. Om iedereen weer in goede gezondheid aan te treffen (op één grieppatiënt na dan, maar half Nederland schijnt door griep geveld te zijn). Dankbaar dat ook de uitslagen van Leo (moest meteen de volgende dag voor controle) prima zijn. Boven alles zijn we God dankbaar voor de mogelijkheid om zoveel mooie dingen mee te mogen maken, in een tijd waarin velen het moeilijk hebben. Dat Hij ons de gezondheid geeft en ons gespaard heeft is iets om bij stil te staan. En zo kijken we uit, ondanks de klussen, de was en de verkoop van ons huis, naar Kerst: feest van herdenken, de komst van Jezus, maar ook feest van verwachting, Zijn terugkomst! Want wij geloven: soms is het hier moeilijk, soms verdrietig, soms prachtig, maar ééns wordt het volmaakt! En daar kijken we naar uit!

Ook vanaf deze plaats onze wensen voor jullie allemaal, met een mooi sneeuwplaatje uit Marokko: