Welkom » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn Leo en Sonja Muis en we wonen tegenwoordig in Zuilichem. We zijn altijd lekker actief met werken, klussen, tuinieren, divers vrijwilligerswerk en in de kerkenraad van 'onze' kerk (Leo), en met huishouden, lezen, quilten en ander handwerk, vrijwilligerswerk, en het plannen van mooie reizen (Sonja). De volgorde van al deze activiteiten is willekeurigKnipogen.

Zie ook cursief gedeelte onderaan.

 

 

Verder zijn we omringd door 8 kinderen, 4 gebaard en 4 aangetrouwd, en 13 geweldige kleinkinderen! En ook deze club houdt ons lekker bezig. Waarmee dus meteen de lastige kant van reizen genoemd is, want ja, die knuffels, die mis je!!!

 

Onze vakanties duurden altijd maximaal 3,5 week i.v.m. Leo's werk als financieel consultant. Per 1 april 2013 ging hij stoppen met werken en dat gaf ons de gelegenheid om langere reizen te gaan maken. En om iedereen toch een beetje op de hoogte te houden van ons zwerversleven ben ik enthousiast gestart met het maken van deze website.

 

Ik hoop dat jullie ons met plezier volgen op ons camperpad!

 

 

Na onze Afrika-reis zijn daar de activiteiten voor Lebone Vilage in Bloemfontein bijgekomen. Wij werden geraakt door het werk dat daar gedaan wordt en hebben in Nederland de stichting 'Vrienden van Lebone' opgericht. Op allerlei manieren proberen we in Nederland geld in te zamelen voor dit prachtige project.
Voor info:
www.lebonevillage.com. (Er is een knopje voor Nederlandse vertaling)
Facebook: vrienden van Lebone

 

 

 

 

 

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken