Welkom » Zuid Afrika 2019 » Tot slot

 

Tussen bergen wasgoed en stapels cadeautjes denken we elke keer weer even terug aan deze heerlijke weken. We missen de warmte en de vrijheid om te gaan waar je maar zin in hebt, maar het 'gewone' leven gaat snel weer zijn gang.

Wat hebben we weer veel gezien en meegemaakt. En alwéér beseffen we dat we bevoorrecht zijn dat we opnieuw zo'n prachtige reis mochten maken.

Dankbaar zijn we ook voor alle lieve mensen die we ontmoet hebben. Het is heel bijzonder om je zó ver van huis zó welkom te weten. Dankbaar voor alle gezellige momenten en alle gesprekken die we mochten hebben.

Dankbaar zijn we ook dat we in gezondheid weer thuis zijn gekomen en iedereen weer mochten begroeten. 

Dankbaar ook dat gedurende deze reis onze hemelse Vader bij ons was, dat we mochten genieten van Zijn prachtige schepping en dat we ons veilig mochten weten. Ook in deze vijf weken, waarin wij heerlijk rond konden reizen, zijn er in Nederland, verschrikkelijke dingen gebeurd, en dan besef je weer dat het allemaal niet vanzelfsprekend is dat je weer blij thuis mag komen.

En zo ben ik aan het eind van dit verslag, diep dankbaar voor wat we mochten beleven. We gaan iedereen vast nog een tijdje 'lastig' vallen met onze verhalen:)