Vertrek

Het begint dichterbij te komen. Heel veel bezoekjes afgelegd en ontvangen. Lieve mails en kaarten, iedereen leeft mee!

Nog 4 dagen: naar de bank, dollars en randen inslaan, en even bij mijn broer op visite die eergisteren geopereerd is. Daarna nog verjaardagsbezoek bij vrienden.

Nog 3 dagen: Soppen, wassen en stofzuigen. Koffers ingepakt. Valt eigenlijk nog mee wat er mee moet en ook in de koffers kan. Nog even naar Den Bosch om mijn nieuwe bril nog een beetje aan te passen. Verjaardagsvisite bij Sanne, is donderdag 3 jaar geworden! Alle kinderen komen daar naar toe, en ook mijn moeder, dus weer afscheid nemen! Vanavond nog even bij schoonzus en zwager langs, het gaat met haar niet echt lekker. Lastig weggaan! En dan ook nog even langs andere zwager en schoonzus, druk,, druk,, druk.

Nog 2 dagen: Afscheid van heel veel lieve mensen in onze kerk in Zuilichem. Via internet hopen we regelmatig kerkdiensten te kunnen beluisteren, maar gezichten zie je dan niet:). We hopen van harte iedereen in December weer te begroeten!

Na de kerk komen er buren op bezoek en ook 's avonds nog buren.

 

Dinsdag 2 juli

Gisterenavond aangekomen in het hotel, vlakbij Schiphol. Tegelijkertijd arriveerden ook een paar van onze kinderen om nog even met elkaar te borrelen, heel gezellig. En dan weer afscheid nemen!

We kregen nog een leuke map met tekeningen en groetjes van de kleinkinderen, kunnen we onderweg nog eens aan ze denkenZoenen,waren we toch al van plan! Voorzien van berenchocola en stroopwafels hebben we nu echt voor het laatst afscheid genomen.

Vanmorgen na een heerlijk ontbijt met het busje naar de luchthaven waren het eindeloze hangen ging beginnen. Een hele reis voor de boeg!